The Beach Fusion

 

The remake of Cammeray family home it’s a beach feel house. Styled to suit the client dreams this 4 bedroom house is characterised of few features such as the double fireplace in the lounge, a void from the upstairs room, a rafters exposed timber roof and a Winter Garden at the back of the property. The kitchen is design to connect the dining and lounge area close to each other and at the same time open the island bench to the morning sun and the east yard. The rear facade and the architectural composition is our favourite, the volumes, proportion and colours are together well balanced.

Throughout the process, he was very approachable and available to discuss any issues that arose. Andrea also possessed a good knowledge of the local area and was able to preempt any potential concerns with council.